Gauden Road

This imposing double fronted property on one of the largest plots in Clapham was lovingly constructed to commit old with new. The high ceilings and large proportions, along with a plethora of original features were off set with a large rear double height glass box extension. The clients have lived and loved the property over many years and wanted to create something truly spectacular and original for the area.

Internal brick slips warmed the the glass box and steel extension, with the parquet flooring a particular highlight. Bespoke joinery items and open plan Living/Kitchen space completed the upper ground floor, with the lower ground compartmentalised to achieve a live working office and a two bed self contained flat.

@ #The London Joinery Co. #IQ Glass #Kapp Studios #Chris Snook Photography